Formació en microbiologia bucal

Durant el passat mes de març vam assistir a un Curs de Microbiologia Oral organitzat pel Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC). La microbiologia oral, també coneguda com microbiologia bucal té com a objectiu l’estudi dels diferents microorganismes que tenim dins la cavitat bucal, i la seva relació amb les diverses patologies de la boca, com són les càries i la malaltia periodontal, entre altres.

A la boca hi tenim una abundant, complexa i diversa comunitat microbiana (n’hi ha unes 700 espècies vivint en diferents àrees) que afecta tant els teixits tous (genives, llengua, paladar…) com els durs (peces dentals).

La formació contínua és part de la filosofia de la nostra clínica, amb l’objectiu d’oferir tractaments capdavanters en salut bucodental. A Marcè & Segarra Centre Dental treballem per ser punters en procediment i tecnologia, i aquest és un repte que apliquem cada dia en tots i cadascun dels serveis que trobareu al nostre centre dental.

Comparteix: