Taller de salut dental a l’escola Joan Maragall

El passat 15 de maig, l’odontòloga Eva Marcè va anar a l’escola Joan Maragall de Vilanova del Camí per fer un taller sobre les dents i les càries adreçat als alumnes de primer de primària d’aquest centre. Va ser un intercanvi molt profitós, donat l’interès dels nens i nenes sobre aquest tema.

L’objectiu d’aquestes xerrades és la de conscienciar els escolars de la importància de tenir cura de les seves dents, la rellevància d’un bon raspallat i una dieta saludable.

 

Mitjançant una metodologia lúdica i didàctica, la doctora Eva Marcè els va explicar les claus per adquirir uns hàbits d’higiene bucodental correctes. Els tres punts bàsics per a una correcta salut bucodental són el manteniment d’una bona higiene, el seguiment d’una dieta equilibrada i la detecció precoç de problemes.

 

La higiene correcta de les dents implica conèixer bé la tècnica de raspallat i aplicar-la de forma rutinària després de cada àpat o, com a mínim, dos cops al dia. Els escolars de primer de primària tenen l’edat idònia per aprendre a raspallar-se les dents correctament i adquirir aquest hàbit de salut bucodental per a la resta de la vida.

Va ser un plaer passar una estona amb ells. L’any que ve hi tornarem !
L'odontòloga Eva Marcè a l’escola Joan Maragall durant el taller sobre salut dental

Comparteix: