Ortodòncia

31 de gener de 2019

L’ortodòncia s’encarrega de la correcció de la mandíbula i de les dents mal posicionades, alineant-les correctament per modificar la mossegada i que hi hagi una oclusió correcta

L’ortodòncia no només és important per l’estètica, també prevén l’aparició de malalties derivades per una mossegada deficient, càries per dents que estan superposades o problemes de les genives a causa de l’apinyament dental.

A Marcè & Sagarra Centre Dental oferim diferents tipus d’ortodòncia adaptats a les necessitats de cada pacient:

  • APARELLS FIXOS: Presenta uns elements adherits a les dents a les quals s’ancora fermament uns arcs fins d’aleació metàl·lica.
  • APARELLS REMOVIBLES: Permeten ser retirats de la boca durant els àpats. Aquests aparells quan tracten problemes dentals, tenen les seves indicacions específiques i no supleixen a l’ortodòncia fixa. En canvi solen ser utilitzats en ortopèdia dels maxil·lars amb resultats molt diversos. S’utilitzen sobretot en les dents de llet. En moltes ocasions els pacients poden necessitar les dues opcions de tractament. 
  • INVISALIGN: és una tècnica d’ortodòncia invisible que permet alinear les dents i millorar el somriure mitjançant l’ús d’alineadors transparents per tal que les dents adoptin una posició correcta de manera progressiva. Els alineadors es poden retirar per menjar i per raspallar-se les dents, cosa que fa que sigui una tècnica d’ortodòncia molt higiènica. A més, com que són totalment transparents, gairebé no es veuen.