Centre Dental Marcè & Sagarra, un espai cardioprotegit

Aquests darrers dies hem instal·lat a la nostra clínica dental un desfibril·lador mèdic que permetrà assistir de manera immediata les persones que pateixin una aturada cardiorespiratòria. Les parades cardiorespiratòries són imprevisibles i disposar d’un desfibril·lador dona un marge de temps molt valuós a l’afectat fins que l’ambulància arriba. A Catalunya moren cada any més de 3.000 persones per mort sobtada. Els primers cinc minuts després d’un atac de cor permeten aconseguir taxes de supervivència al voltant del 80%. D’aquí la importància d’un dispositiu d’aquestes característiques que pot marcar la diferència entre la vida i la mort en cas d’aturada cardíaca.

Pròximament l’equip de Marcè & Sagarra Centre Dental farem un curs de formació per tal de conèixer el funcionament del sistema en cas de parada cardiorespiratòria.

Un espai cardioprotegit suposa un plus de qualitat i de seguretat tant per als nostres pacients com per a tot l’equip que formem part del Centre Dental Marcè & Sagarra.