Equip de llum ultraviolada: una mesura extra enfront de la Covid

Des que a començament del mes de maig vam reobrir les nostres instal·lacions, hem anat aplicant mesures addicionals a les normes d’higiene d’esterilització i desinfecció tot adoptant procediments de control extraordinaris. Us ho vam explicar tot en aquest post on destacàvem l’adquisició d’un equip de llum ultraviolada germicida. 

En el post d’avui us volem explicar més abastament com funciona aquest aparell.

Aparell de llum ultraviolada germicida per desinfectar els boxs entre pacient i pacient.

Des del seu descobriment a finals del segle XIX la llum ultraviolada ha esdevingut un mètode bàsic d’esterilització que s’utilitza en hospitals, avions, oficines i en fàbriques d’alimentació. És molt efectiu per eliminar organismes vius (bacteris, fongs i virus)  en superfícies i espais. Val a dir que en cap cas aquesta tecnologia substitueix la neteja directa de les superfícies, però sí que esdevé una manera molt efectiva per minimitzar la propagació del virus. Entre pacient i pacient, a més de fer una estricta desinfecció de superfícies, utilitzem l’aparell de llum ultraviolada germicida tant als boxes com a la resta d’espais del centre

Tot el que contribueixi a aportar tranquil·litat i seguretat davant la Covid-19 és per a nosaltres una prioritat. Si teniu qualsevol dubte sobre els nostres protocols de seguretat, estarem encantats de resoldre’ls.