Celebrem 10 anys de Marcè&Sagarra Centre Dental

Aquest 2021 a Marcè&Sagarra Centre Dental hem arribat a la dècada de recorregut professional. El temps passa i ja fa deu anys des que vam decidir tirar endavant aquest projecte, un aniversari que mereix una celebració especial que no podíem ni volíem deixar passar.

Celebració Marcè Sagarra 10 aniversari

Per això dissabte 13 de novembre, tot l’equip ens vam reunir al restaurant els Comdals de Cervera per celebrar aquests 10 anys de vida, una efemèride rodona que ens fa molta il·lusió haver assolit.

La trobada va reunir-nos a totes les professionals que formem part de Marcè&Sagarra Centre Dental. Un equip unit, compost totalment per dones, joves i compromeses amb la feina i amb els nostres pacients. Un equip de professionals que gaudim de la nostra feina i que busquem l’excel·lència fins en els més petits detalls.

Han estat 10 anys treballant per millorar la salut bucodental de totes i tots els qui ens heu fet confiança. Estem orgulloses del camí fet i de l’estima que ens heu demostrat els qui heu estat al nostre costat. La vostra lleialtat i els reptes per a un futur encara millor és el que ens anima a seguir amb la mateixa il·lusió i empenta que quan vam començar.

Gràcies per ser-hi!

Eva Marcè i Mariona Sagarra
Odontòlogues