HARMONITZACIÓ OROFACIAL AMB ÀCID HIALURÒNIC

A causa de la creixent esperança de vida que la societat està experimentant, la salut està prenent un paper molt important en la nostra consciència. Per aquest mateix mo u, cada cop més, l’estè ca està a l’ordre del dia, i les creixents innovacions que van sorgint fan que aquesta es gui a l’abast de tothom, u litzant senzilles tècniques que poden ajudar a canviar aquells aspectes sics que sempre hem volgut millorar. Un bon exemple és l’ús de l’àcid hialurònic. 

L’àcid hialurònic és una substància siològica que es troba distribuïda de manera natural per l’organisme en diverses proporcions, constituint el 56% de la pell. Té com a funcions principals la lubricació de les articulacions i la hidratació i volum de la pell. El procés d’envelliment i el pas del temps provoquen que aquesta substància es degradi, al mateix temps que l’organisme disminueix la seva capacitat de renovar-lo, formant-se així les arrugues i els solcs a la pell. 

Indicacions 

A causa de la seva capacitat per retenir aigua, els tractament amb àcid hialurònic estan especialment indicats per reomplir petites arrugues, retornant a la pell el volum i la hidratació perduts amb el pas del temps.
Dins del nostre àmbit, aquest tractament està especialment indicat en les següents situacions: 

– Suavitzar petites arrugues de llavis (l’anomenat codi de barres) – Solcs nasogenians
– Solcs nasolabials
– Contorn i farciment de llavis 

– Remodelació de les papil·les interdentals (espais negres) 

Tècnica i predictibilitat de resultats 

L’àcid hialurònic s’aplica mitjançant petites puncions no doloroses, prèvia anestèsia local, de la zona que cal tractar. Els resultats són immediats, tot i que pot haver-hi una lleu in amació que desapareixerà a les 24-48 hores. És per aquest motiu que es recomana una visita de control als 15 dies aproximadament, on es valorarà la necessitat de retocar alguna zona, sempre tenint en compte que l’objectiu és aconseguir un resultat el més natural possible. 

La duració del resultats dependrà de factors com l’àrea tractada, el tipus d’àcid hialurònic injectat i, sobretot, el metabolisme del pacient. Cal tenir en compte que amb l’edat, la durabilitat del tractament va disminuint progressivament. Tot i així, aquest sol anar dels 6 als 12 mesos. 

Exemple de tractament amb àcid hialurònic.
Farciment de solcs nasolabials, comissures i esculpit de llavis. 

La Dra.Laura Seró realitza aquest tractament a Centre Dental Marcè i Sagarra i a Clínica Dental Capitán. Ara, a la nostra clínica podem oferir-te aquest servei perquè el teu somriure sigui el que sempre has desitjat i corregir aquelles imperfeccions que et preocupen.