Entrevista arran de la crisi sanitària per Covid19

Volem compartir aquí l’entrevista que ens va fer el setmanari comarcal La Veu de l’Anoia en relació amb la crisi sanitària de la Covid-19 i que va sortir publicada el dijous 9 d’abril. 

Al llarg de l’entrevista expliquem com estem vivint aquesta situació i les mesures que hem hagut de prendre per tal de fer front a aquesta emergència sanitària. Els odontòlegs som un dels col·lectius més vulnerables d’aquesta pandèmia: la nostra feina implica un contacte directe entre el professional i el pacient, cosa que representa un major i alt risc de contagi pel coronavirus. Per aquest motiu i seguint les recomanacions del Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC) només atenem les urgències odontològiques, ponderant prèviament el risc-benefici per a la salut del pacient i la nostra. 

Aquests dies, però estem implementant noves mesures de protecció per poder tornar a treballar al més aviat possible amb totes les garanties, protegint tant als pacients com al nostre personal sanitari.

Podeu llegir tota l’entrevista clicant a aquest enllaç.