Reobrim portes

Primer de tot, volem donar el condol a totes les famílies que han patit una pèrdua per la Covid-19. I per als qui esteu patint la malaltia, esperem que us recupereu com més aviat millor. Al Centre Dental Marcè i Sagarra ens preocupa la vostra salut i per aquest motiu hem aplicat nous protocols interns, nous materials i un nou equipament per tal d’evitar infeccions creuades i minimitzar el risc de contagi.

A cada sala hem adquirit uns reactors d’alta qualitat que destrueixen els contaminants aerotransportats i proporcionen una solució contra els tres majors tipus de contaminació: (física, química i biològica), destruint les partícules contaminants. Aquest procés es reforça amb l’ús de la làmpada ultraviolada incorporada, que té un efecte germicida que afavoreix la desinfecció de l’aire mentre estem treballant. A més, hem adquirit un equip de llum ultraviolada germicida després de cada pacient i per al final de la jornada, que desinfecta tota la sala.

Tot l’equip de Centre dental Marcè i Sagarra tenim els EPI (equips de protecció individual) necessaris per a realitzar tots els tractaments. Primer prioritzarem les urgències dentals que s’han acumulat durant aquest confinament i us anirem trucant a tots per reprogramar les visites que teníeu pendents.

Cal que tingueu en compte que haurem d’espaiar el temps entre pacient i pacient per tal de desinfectar les sales de treball. Això pot comportar uns temps d’espera superiors als habitual que no es podran evitar.

A causa d’aquesta pandèmia hem hagut de fer un consentiment informat nou junt amb un qüestionari de salut, així podrem decidir quin és el millor moment per donar-vos hora de visita, si ja us podeu tractar o si, pel contrari, hem de posposar el tractament durant uns dies.

Per tot això, us demanem que prengueu una sèrie de precaucions i que seguiu les indicacions que us detallem tot seguit: