A Marcè & Sagarra Centre Dental ens hem vacunat

Vacunació equip Marcè&Sagarra Centre Dental

Us informem que part de l’equip de Marcè & Segarra Centre Dental ja estem vacunades amb la primera i la segona dosi de la vacuna Pfizer, d’acord amb el Pla de Vacunació Covid-19 del Ministeri de Sanitat que va incloure al grup 3 de vacunació els professionals d’odontologia, higiene dental i altre personal sanitari que atenem pacients sense mascareta durant més de quinze minuts. 

La nostra immunitat ens ajuda a tots

Tot i això seguim amb les mesures i els protocols de seguretat establerts, mantenint en tot moment la distància física de seguretat, els controls de temperatura, la desinfecció dels materials, la ventilació dels espais i fem ús de la mascareta FFP2 homologada per fer del nostre centre un espai segur. Trobareu tota la informació sobre els nostres protocols de protecció contra la Covid aquí.

Mesures de protecció del centre dental Marcè&Sagarra per la Covid

Els odontòlegs hem estat un dels col·lectius professionals més vulnerables d’aquesta pandèmia. Tenint en compte que el virus es propaga fonamentalment a través de les gotes respiratòries (aerosols) i pel contacte directe amb les secrecions infectades, els professionals d’odontologia estem exposats a un risc de contagi elevat. En aquest sentit, la vacuna contra la Covid-19 és clau per superar la pàndèmia, no solament com un acte de protecció individual, sinó també com un acte de responsabilitat social i de solidaritat. La nostra immunitat ens ajuda a tots.

Seguim endavant!