Invisalign First, ortodòncia invisible per a nens

Compartim amb vosaltres el reportatge publicat a La Veu de l’Anoia el passat divendres 12 de febrer on trobareu informació detallada sobre Invisalign First, l’ortodòncia invisible per a nens. Un reportatge exhaustiu a càrrec de la Dra. Joana Navarro (COEC 5038), ortodontista del nostre equip.

Us convidem a llegir-lo i us recordem que estem a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte que tingueu demanant hora per telèfon al 93 806 79 04.

Invisalign First, l’alternativa als “ferros”, ara també per a nenes i nens

Ortodòncia invisible per a nensInvisalign First ortodòncia invisible per a infants 

 

 

Què és l’Ortodòncia Invisible?

Invisalign® és la millor alternativa als aparells fixos. És un tractament personalitzat per a cada pacient, que aconsegueix l’alineament de les dents mitjançant una seqüència d’alineadors (brackets) transparents, còmodes i removibles. Prenent com a base el diagnòstic de l’ortodontista, Invisalign® realitza una simulació tridimensional del moviment de les dents i del resultat final. 

Align Technology, l’empresa nord-americana que fabrica Invisalign®, es va fundar el 1997. Des d’aleshores, més de vuit milions de pacients s’han tractat amb aquesta tecnologia 

Què és l’Invisalign First? 

Els odontòlegs recomanen que els nens facin la seva primera visita a l’ortodontista al voltant dels 6 anys. A aquesta edat comencen a caure les primeres dents de llet i és un bon moment per determinar si serà necessari realitzar algun tractament. Invisalign First ha estat dissenyat específicament per a aquests pacients, infants de 6 a 10 anys amb problemes d’ortodòncia que encara tenen les dents de llet. 

Així doncs, és necessari que la dentició del nen sigui mixta, és a dir, que tingui dents de llet, però que també hagin començat a erupcionar les dents definitives, especialment les incisives i els primers molars. Al Centre Dental Marcè i Sagarra podeu consultar amb la nostra ortodontista tots els dubtes que tingueu respecte al tractament. L’ortodontista s’encarregarà de fer una anàlisi i un diagnòstic previ per tal d’assegurar que el resultat sigui exitós. Invisalign First està destinat a aquells pares que desitgen corregir els problemes ortodòntics dels seus fills i filles de forma ràpida, senzilla, sense ocasionar-los inconvenients estètics i proporcionant-los la màxima comoditat.

Quins avantatges té Invisalign First? 

• El període d’adaptació a Invisalign First és molt curt, en pocs dies s’hau- ran acostumat als alineadors i no tindran cap molèstia. Les fèrules no causen dolor, a diferència d’alguns brackets o aparells fixos que a vegades produeixen fregament a la galta o als llavis. 

• Invisalign és més còmode que l’ortodòncia fixa, ja que els alineadors son removibles. Els nens i nenes podran treure-se’ls per menjar, descansar o assistir a alguna celebració especial. 

• Els alineadors permeten una millor higiene bucodental. Es poden treure per raspallar-se les dents més còmodament i aprofitar per netejar-los amb aigua tèbia, sense complicacions. 

• Invisalign First s’adapta a les necessitats del nen o nena. Les fèrules es fabriquen a partir de les mides de la seva boca, de forma personalitzada. A més, amb un software informàtic es planificaran tots els detalls del tractament. Coneixereu, abans de començar el tractament, com quedarà el seu somriure

I sobretot, és molt important que tant els pares com els infants facin un esforç i es comprometin amb la seva salut dental ja que, tot i que els alineadors són removibles, s’aconsella portar-los posats el màxim d’hores per tal que el tractament sigui efectiu. 

Finalment, en alguns casos, serà necessari continuar el tractament ortodòntic a l’adolescència, a partir del moment en què hagi canviat totes les dents de llet. Per aquests casos es va desenvolupar Invisalign Teen, l’ortodòncia invisible que aconsegueix que els adolescents puguin somriure sense complexos i sense descuidar la salut dental. 

Reportatge Invisalign First de Marcè & Sagarra a La Veu de l'Anoia