Consells per tenir una bona salut dental també a l’estiu

Us informem que durant el mes d’agost el nostre horari serà de dilluns a divendres de 9,30 a 15 hores. Del 9 al 22 d’agost (ambdós inclosos) el centre romandrà tancat per vacances de tot l’equip. Després d’un any intens aprofitarem aquests dies per carregar les piles i poder seguir-vos oferint la millor atenció.

Horari d'estiu del centre dental Marcè & Sagarra

 

A continuació us deixem alguns consells perquè gaudiu d’una bona salut bucodental també durant les vacances:

 

1) Tot i el canvi d’hàbits no us descuideu de rentar-vos les dents després de cada àpat. Un kit de neteja dental de viatge amb un petit raspall i pasta dentrifícia és perfecte per portar sempre a la bossa o a la motxilla.

 

2) Cal beure aigua sovint. La manca d’aigua redueix la producció de saliva i disminueix la protecció enfront dels bacteris de la boca.

 

3) L’aigua serà també la vostra aliada si no podeu rentar-vos les dents després d’un àpat. Esbandiu-vos bé la boca amb aigua i no us oblideu de fer una neteja profunda de seguida que pugueu.

 

4) Els gelats, els granissats i altres begudes fredes poden provocar un augment de la sensibilitat a la boca. Si és el cas, podeu alleujar-ho utilitzant pasta de dents i col·lutoris específics per a la sensibilitat dental.

 

5) Si utilitzeu fèrules d’ortodòncia, recordeu que les heu de seguir portant com de costum per no córrer el risc que a la tornada no s’ajustin adequadament.

 

Tot l’equip de Marcè&Sagarra Centre Dental us desitgem un bon estiu!

 

Eva Marcè i Mariona Sagarra