Estrenem escàner intraoral. Us n’expliquem els avantatges

Des del passat mes de febrer, a Marcè&Sagarra Centre Dental disposem d’un escàner intraoral 3D d’última generació. Amb aquesta nova adquisició volem continuar garantint una atenció dental de la més alta qualitat als nostres pacients.

Escàner intraoral

Què és un escàner intraoral i per a què serveix?

L’escàner intraoral és un dispositiu que s’utilitza en odontologia per capturar imatges digitals en 3D de la boca i de les dents. L’aparell permet escanejar les dents, les genives i totes les estructures anatòmiques de la boca i obtenir imatges digitals d’alta resolució en color. Això significa que podem oferir diagnòstics més precisos i planificar tractaments encara més personalitzats.

Diagnòstics més precisos i tractaments més personalitzats

També permet detectar problemes que poden haver passat desapercebuts amb els mètodes de diagnòstic més antics. En millorar la precisió del diagnòstic, els odontòlegs podem proporcionar un tractament més acurat i efectiu per als pacients.

Un procediment no invasiu i totalment indolor

L’escàner intraoral facilita la planificació dels tractaments d’ortodòncia i de la creació de pròtesis dentals. També esdevé una eina molt apreciada per als pacients que pateixen fòbia dental o que senten molèsties durant les exploracions, ja que no és una tècnica invasiva i és totalment indolora.

Escàner intraoral
Escàner dental

A continuació us resumim en sis punts els avantatges de l’escàner intraoral:

En resum, l’escàner intraoral és una eina molt efectiva de la pràctica odontològica que ens ajuda a millorar la precisió del diagnòstic, la planificació del tractament i la creació de pròtesis dentals personalitzades.

L’odontologia és una disciplina en constant evolució, amb tècniques, materials i tecnologies que es renoven constantment. La filosofia de Marcè&Sagarra Centre Dental es basa en la millora constant dels tractaments que oferim, apostant sempre per la formació contínua, l’adquisició de noves tecnologies i la dedicació i el compromís de tot l’equip.

Eva Marcè i Mariona Sagarra
Odontòlogues